PM Eltjänst

Tjänster

Installationer

PM Eltjänst åtar sig alla slags elinstallationer. Det kan vara för elinstallation i ett kök eller badrum, eller att lägga golvvärme. Vi har stor erfarenhet av att arbeta i privata hem och har kompetensen för att utföra en säker och trygg elinstallation.

Oavsett om det gäller privata bostäder som villor och lägenheter eller om det är en större byggnation kan du förvänta dig ett högkvalitativt resultat. Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd och därför kan du alltid räkna med ett snyggt slutresultat.

 

 

Elbilsladdare

Allt fler personer skaffar sig en elbil vilket innebär att det måste finnas en laddningsstation vid bostaden. Det kräver också att företag uppdaterar sin parkering och kan erbjuda elbilsladdare till sina anställda.

Vi på PM Eltjänst monterar och installerar elbilsladdare, både i privata hem och för företag. Hör bara av dig så hjälper vi dig.

Felsökningar och lokalanpassningar

Fel med elen kan alltid uppstå men det är inte alltid lätt för en privatperson att veta vad som behöver åtgärdas. När du anlitar oss får du en professionell felsökning där vi givetvis även kan åtgärda felet.

Vi kan även utföra lokalanpassningar när det gäller elen. Främst arbetar vi i privata hem men kan självklart även göra det i större byggnationer. Kontakta bara oss så kan vi prata mer om det.

 

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du vill anlita våra tjänster eller har några frågor. Fyll bara i formuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.

Vi erbjuder säker elinstallation för privatpersoner och företag.